Aliexpress Standart Shipping` le aldığım ürünün kargo takibini yapamıyorum.

Sorular ve CevaplarCategory: Sorular ve CevaplarAliexpress Standart Shipping` le aldığım ürünün kargo takibini yapamıyorum.
Mücahit , 6 ay önce sordu.

Zaten gecikmeli olarak kargoladığı gibi verdiği kargo takip numarası bu RB065505983SG  Öğrenmek istediğim aliexpress standart shipping le gönderilen ürünler kargo takibi edilemiyormu? bu takip kodunun yanı sıra beta.singpost.com un linkini vermişti başlarda şuan bulamıyorum. bu aliden ilk alışverişim ucuz olduğu için değil başka yerde bulamadığım için buradan aldım, 10$ ücret ödedim, anladığım kadarıyla doğru anlayabildiysem tabi mesajlar aşağıda, bu adam aliexpress standart shipping le göndereceği kargoyu başka birşeyle göndermiş banada sahte takip kodu vermiş verdiği kod global.cainiao.com haricinde hiçbir yerde gözükmüyor oradada http://global.cainiao.com/detail.htm?mailNoList=RB065505983SG buradan göreceğiniz üzere hep aynı yerde 🙁 satıcı attığı son mesajlarda ürünü takip edemeyeceğimi de söylüyor. Şimdi dispute açtım konuyu anlattım, verdiği numaranın sahte olduğunu takip edemedeğimi iddia ettim para iadesi alınca ürünün aynısından başka satıcıdan almayı düşünüyorum ancak, para iadesi aldığımda bu takipsiz kargo yinede bana gelir mi? ve bu kod sahtemi? yardımlarınızı bekliyorum.    kargoyu takip edemedeğim için dispute açınca adamın bana attığı mesajlar;   Vincent Jiao 2016-06-07 19:24:41 sorry friend, as the shipping method you chose is AliExpress Standard Shipping, this postal service in your country do not offer tracking service. Mucahit 2016-06-07 04:34:00 How do I keep track of my cargo? Vincent Jiao 2016-06-07 03:58:43 Mucahit 2016-06-07 03:42:33 I’m going to complain. I have to report to you that I was a victim of the interior, I get a refund if the elimination of victimization. I want to follow me cargo. Vincent Jiao 2016-06-07 03:20:24 dear friend,the parcel is in transit normally,but as the shipping method you chose is AliExpress Standard Shipping, this postal service in your country do not offer tracking service. It usually take 25-60 days to arrive, sometimes it takes slightly longer, hope you can be patient for it.  Mucahit 2016-06-06 09:24:41 RB065505983SG This code is incorrect. Mucahit 2016-06-06 09:24:06 I can not keep up with cargo tracking code. Vincent Jiao 2016-06-03 21:32:35 your parcel is in transit normally,hope you can be patient for it. Mucahit 2016-06-03 06:24:21 Cargo can not keep up with this code. I’m waiting for your message. Cargo Track Code: RB065505983SG     dispute da belirttiğim içerik; resimde ekledim orada izleyemediğimi göstermek için Buyer       2016-06-07 03:48 Respond The message I received from the Seller; “dear friend, the parcel is in transit normally, but as the shipping method you chose is AliExpress Standard Shipping, this postal service in your country do not offer tracking service. It usually take 25-60 days to arrive, sometimes it takes slightly longer, hope you can be patient for it. ” I bought the product line as cargo tracking. He says I cannot follow.   System       2016-06-06 23:38 Process Details   System       2016-06-06 21:49 Verified AliExpress accepted   Buyer No No US $ 10.07 2016-06-05 13:32 Open Dispute I can not keep up with cargo tracking code. dispute bilgileri ; Dispute info Details Did you receive your order No   Do you want to return goods No   Dispute Reason: No tracking information Dispute Order Total: US $ 10.07( US $ 10.07 Product Price and US $ 0.00 Shipping Fee )  Refund Amount: US $ 10.07  Dispute Opened: Jun. 05 2016  Requests Detail:     burada çok fazla resim var kargoyu takip edemedeğimle ilgili o görüntü kirliliği yaratmamak için kaldırdım.        

Gelen Ziyaretçi Aramaları:

  • global cainiao
  • cainiao standard
4 Cevap
Tutku ÇAKIRTutku ÇAKIR Staff answered 6 ay ago

O aliexpress standart shipping değil. Singapure ile yollanmış aliexpressin sonunda AE ile bitiyor kod.

Tutku ÇAKIRTutku ÇAKIR Staff answered 6 ay ago

http://aliexpresskargotakip.xyz/aliexpress-shipping-method Şu adreste de yazdığım gibi görüntü kodu olarak AE veriyor bunlar. Gerçek kod ise CN, SG artık hangisiyle yollarlarsa. AliExpress’in saçma icatlarından biri bu. Kendisi aracı gibi görünüyor.

Tutku ÇAKIRTutku ÇAKIR Staff answered 6 ay ago

Ama bu kod numarası gerçekten çalışmıyor SG’nin kendi sitelerinden de sorguladım http://www.17track.net/tr/track?nums=RB065505983SG adresinde de SGnin sonuç vermesi lazım.

Mücahit answered 6 ay ago

  bir dolandırıcılık veya kargo hilesimi söz konusu şuan? Aliexpress Standart Shipping yazıyor ama singapost un sitesini vermiş takip etmek için oradanda takip edemiyorum. adam mesaj atmış 25-60 gün içnide elinize ulaşır diyor. bizim ptt memurları kapıya bırakıp çıkıp gidiyor apartman kapısı kapalı diye zile bile basmadan doğalgaz kutusunun üzerine bırakanı gördüm camdan adamı ne kadar azalarlasamda bu böyle bunu hep yapacaklar takipsiz kargoların bizim ülkemizde \”kaybolma ihtimali yok\” ihtimal denilemez ona ama \”kaybolmama ihtimali var\” oda çok düşük bir ihtimal şimdi ben bu adamdan paramı geri alabilirmiyim? dahası kargo yola çıktıysa paramı geri aldıktan sonra bu adamın bu kargoyu durdurma gibi bir ihtimali varmı? hem paramı hem ürünü alma gibi bir lüksüm varmı? elin çinlisi bana çakacağına ben ona çakim. köpek eti yemiş pisliklerle adam akıllı bir ticaret ahlakı kurulamıyor. 15-27 günde geleceği yazılı kargo adamın mesajıyla genelde 25-60 günde geleceği yazıldı. mubarek ramazan günü adamı orucundan ediyor bu şeref yoksunları.   Dahası bu RB065505983SG kargo numarasının sahte olup olmadığını anlamak mümkün mü?

Cevaplayın

3 + 1 =